Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal in De Taaltuin is onderdeel van Stichting Peuteropvang Schiedam/Mundo. De pedagogisch medewerkers zijn Carmen, Iris, Monica en Kim.

De pm-ers van de peuterspeelzaal en de leerkrachten van de kleuterbouw werken nauw samen. Eens in de 6 weken hebben zij overleg met elkaar. Kinderen kunnen 2, 3 of 5 dagdelen op de peuterspeelzaal terecht. Zij spelen daar een ochtend of middag, ontwikkelen zich op allerlei gebieden en worden gestimuleerd om veel te praten en te denken. Als de kinderen bijna 4 jaar zijn gaan zij een aantal keren wennen in hun nieuwe klas op de basisschool. Zij kennen dan de regeltjes en de manier van werken.

Tijden: 8.30 – 11.00  en 12.00 – 14.30 uur.

U kunt uw kind inschrijven via www.kinderopvangmundo.nl.

Wilt u eerst een kijkje nemen, maak dan een afspraak via 0634659743.

Per 01-01-2017 wordt de hoogte van uw bijdrage bepaald a.d.h.v. uw inkomensgegevens.

Het consultatiebureau bepaalt of een kind in aanmerking komt voor plaatsing voor 5 dagdelen.